Elektricien in uw regio

Zoekt u een ervaren elektricien in de regio van Diest, Aarschot, Tienen of Scherpenheuvel?  Simonyan verzorgt alle elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of verbouwing. Maar ook voor andere elektriciteitsklussen bent u bij ons aan het juiste adres!

Simonyan contacteren

Elektricien nodig?

Uw elektrische installatie moet aan strenge normen voldoen. Dat is logisch want enkel zo wordt de veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw gegarandeerd. Daarom schakelt u een ervaren elektricien in die de werken voor u uitvoert.

Bij Simonyan bent u zeker van een professionele elektricien met een complete A tot Z service voor al uw elektriciteitswerken. Of het nu gaat om kleine of grote werken, over nieuwbouw of renovatie, op het moment dat u een vakman in uw buurt zoekt, neem dan zeker contact met ons op!

Met onze jarenlange expertise en ervaring worden alle elektriciteitswerken tot in de details uitgevoerd, helemaal in lijn met de Belgische regelgeving. Want omdat er voor sommige grote elektrische installaties een keuring nodig is en omdat de elektriciteit in de woning veilig moet functioneren is het natuurlijk belangrijk dat alles vakkundig en reglementair wordt afgewerkt.

Wij bekijken samen met u uw noden en stellen een aanbod op maat voor. Wil u onze vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek.

Alle elektriciteitswerken

Wil u een elektriciteitskast laten bekabelen, lichtpunten en schakelaars installeren of zoekt u eerder een expert in domotica of camerabewaking? Simonyan voert al die klussen voor u uit in de ruime omgeving van Diest, Tienen, Aarschot en Scherpenheuvel.  Wij scholen ons regelmatig bij waardoor we steeds mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen en altijd de beste service kunnen leveren!

Onverwacht toch een storing aan één van uw elektrische installaties? Bel snel onze storingsdienst op het nummer 0489 33 85 80 en we zoeken meteen een oplossing voor uw probleem. Dankzij onze uitstekende service kan u op beide oren slapen. Wij zorgen gegarandeerd voor een top resultaat en voor een jarenlang wooncomfort.

Benieuwd naar wat Simonyan voor u kan betekenen? Op zoek naar een ervaren elektricien in de omgeving van het Hageland? Bekijk alvast onze realisaties en neem snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een offerte op maat.

  • Conform maken elektriciteit
  • Elektriciteitskast vernieuwen
  • Aarding plaatsen
  • Elektriciteit nieuwbouw
  • Kleine renovatiewerken elektriciteit
  • Dringende interventie elektriciteit
  • en veel meer